Het kindcentrum,

hoe dan?

Proef de sfeer!

Daltonschool de Veste is uitgegroeid tot een Kindcentrum. In samenwerking met Stichting Eigen&Wijzer, voor kinderopvang, werken wij met één team vanuit een gezamenlijke heldere visie. Onze school is een plek waar kinderen samen spelen, samen onderzoeken en samen leren. Bij ons leer je meer dan je denkt. Bij ons word je goed voorbereid op de samenleving van nu en die van in de toekomst.

Persoonlijke aandacht voor ieder kind en zijn ouders staat centraal, waarbij de woorden als samen, openheid, betrokkenheid en veiligheid hoog in het vaandel staan. Ouders en kinderen voelen zich bij ons thuis.

Kinderen zijn welkom vanaf 2 jaar bij ons op de peuterspeelzaal en als zij er in hun ontwikkeling aan toe zijn kunnen zij aansluiten bij kleuteractiviteiten.

De gemeenschapsruimte met de grote keuken is een gezamenlijke ruimte. Tijdens de lesuren kunnen de kinderen aan de groepstafels werken en op de banken ontspannen lezen. Na schooltijd wordt aan deze tafels gegeten, gedronken en geknutseld en wordt er op de banken geluierd. Dit benadrukt de sfeer op ons kindcentrum.

Wilt u komen kijken...? We nodigen u daarom van harte uit om onze school 'in actie' te zien en zo de sfeer te proeven. U kunt hiervoor een afspraak maken met Suus Stevens tel 0341-423341.

Direct aanmelden kan ook, via de tegel Aanmelden hieronder.

Speciaal voor peuters

Uw kind is als peuter bij ons al welkom...

Hoogbegaafdheid

Uitdaging en verdieping... 

Kinderen aan het woord

Kinderen hebben een eigen stem... 

Aanmelden ?

Hier kunt u uw kind aanmelden...