Aanmelden, hoe werkt dat?

Vooraanmelding en rondleiding

Alle kinderen zijn welkom op onze school. Wanneer u geïnteresseerd bent in onze school kunt u een vooraanmelding doen en maken wij een afspraak om u informatie te geven over onze school en bent u in de gelegenheid om vragen te stellen. 

Aanmelden

Als een kind 3 jaar is, kunt u de vooraanmelding omzetten in een aanmelding. Het is hierbij belangrijk om even contact op te nemen met de school.

Inschrijving

Bij inschrijving (op de leeftijd van 3 jaar en 9 maanden) nodigen wij u uit voor een officiële intake. N.a.v. dit gesprek wordt zowel het intake als het  definitieve inschrijfformulier ingevuld. Voor leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte bestaat een speciale procedure, neem hiervoor contact met ons op.

Aanmelding leerlingen hogere groepen en/of van andere basisschool

Bij verhuizing uit andere plaatsen of bij leerlingen afkomstig van andere basisscholen wordt er gekeken of er plaats is in de gevraagde groep. Definitieve plaatsing is pas mogelijk na het inwinnen van inlichtingen bij de "huidige" school en na de ontvangst van het onderwijskundige rapport. Wij verzoeken u in voorkomende gevallen, met ons contact op te nemen om een afspraak te maken.

Wilt u uw kind vooraanmelden? Vul dan onderstaande gegevens in en klik op verstuur. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u komen kijken...? We nodigen u daarom van harte uit om onze school 'in actie' te zien en zo de sfeer te proeven. U kunt hiervoor een afspraak maken met de directeur; Suus Stevens tel 0341-423341.

School video

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook.

en op Instagram